Mustikka Hopeahoitojauhe 44 g

Alkuperäinen hinta oli: 17,90 €.Nykyinen hinta on: 15,20 €. sis.alv.

Ekopharman mustikkajauhe sopii taittamaan keltaisuutta erityisesti hiuksista, jotka ovat vaaleat, raidoitetut tai luonnostaan harmaat. Sopii myös ylläpitämään viileää sävyä hiuksissa. Sisältää vain neljää raaka-ainetta!

Kuvaus

Jauhetta voidaan käyttää sellaisenaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen kanssa. Sävyä voi säädellä vaikutusajan ja jauhemäärän mukaan. Jos hiukset ovat erityisen huokoiset, aloitetaan lyhyemmällä vaikutusajalla ja pienemmällä jauhemäärällä.

Hopeahoitojauhe sisältää hoitavaa mustikkaa, kosteuttavaa betaiinia ja antioksidanttista C-vitamiinia, jotka hoitavat hiusta hoitoaineen tavoin samalla kun hiukset saavat sävyä.

Käyttö
Sekoita 1-5 tl jauhetta hiusten pituuden mukaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen joukkoon. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta sävystä riippuen. Huuhtele huolellisesti.

Lisätiedot

Ominaisuudet

Ainesosaluettelo

Vaccinium Myrtillus Fruit Juice (Mustikka/Bilberry), Maltodextrin, Ascorbic Acid, Betaine

Tuotteen vaikuttavat aineet

Säilytys

24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.