Henkilökunta

Merja Pekkala

Yrittäjä

Olen Merja Pekkala, NatuMerin omistaja. Työskentelen liikkeessämme kosmetologina ja kosmetiikkaneuvojana sekä koulutettuna turvehoitajana.

Omien iho ongelmieni vuoksi lähdin etsimään luonnonkosmetiikasta apua ja kotimaisista luomumarjoja sisältävistä tuotteista sain apua ongelmiini. Monikemikaaliallergiani, vaikea atopiani ja punajäkäläni pysyy kurissa Ekopharman tuotteilla. Olen itse käyttänyt täysin luonnonkosmetiikkaa noin kymmenen vuotta.

JOLANDA NURMISUO

PARTURI-KAMPAAJA/EKOKAMPAAJA

Olen Turun lähistötä maaliskuussa Äänekoskelle muuttanut  pienen pojan äiti. Keski-Suomeen tulimme mieheni ja poikamme kanssa rakkaan mökin upean luonnon perässä.

Äänekoski on ihastuttanut lapsiystävyydellään ja Keitele hurmannut kirkkaudellaan.

Olen 2014 valmistunut parturi-kampaajaksi ja opiskellut myös ekokampaajaksi ja tehnyt Ekopuolella töitä lähes 10 vuotta.

Olen opiskellut myös Meikkaaja-maskeeraajaksi 2008.

Kasveilla värjääminen on intohimoni myös vapaalla, jolloin hiuksien sijasta värjäämisen kohteena on kankaat.

Seppo Pekkala

Koulutettu Hieroja / Jäsenkorjaaja / Koirahieroja

Olen Seppo Pekkala, jäsenkorjaaja ja koirahieroja. Toimin Natumerissa yleismies Jantusena, hoitelen yrityksen taustalla kaikkea tarpeellista, postiasioista kirjanpitoon ja pyykkihommiin.

Olen valmistunut hierojaksi Jyväskylän Gradialta. Perinteisen hieronnan lisäksi teen lymfahierontaa, raajanivelten mobilisointia, purentalihashierontaa sekä hieronnan yhteydessä tehtäviä kylmä- ja lämpöhoitoja.

Meillä on aina ollut koiria, tai ainakin melkein aina, sen myötä heräsi mielenkiinto koirahierontaa kohti. Niinpä sitten päätin hakeutua koirahierojakouluun ja antaa omille sekä vieraiden koirille lihashuoltoa ja rentoutumishetkiä, koska jo omista koirista tiesin, että niille se on myös yhtä tarpeellista, kuin meille ihmisillekin. Koirat ovat aitoja ja niiden kanssa on mukava touhuta.

Perinteistä jäsenkorjausta aloin opiskella joulukuussa 2017. Kolme vuotta opiskeluissa vierähti ja se aika meni kyllä tosi nopeasti. Syksyllä 2020 päästiin ”maaliin” ja opiskelut oli opiskeltu. Parasta oppia on kuitenkin itse hoitojen tekeminen, niistä oppii aina uutta ja voikin sanoa, että ei niitä opiskeluja olla vielä lopullisesti opiskeltu. Työ tekijäänsä opettaa. Ihmiset ja heidän hyvinvointinsa on pitkän aikaa ollut jollainlailla ajatuksissa ja näin hieronnan, sekä jäsenkorjauksen myötä on hyvinvoinnista ja sen antamisesta tullut mahdollista.