Luonnonkosmetiikkaa verkkokaupasta

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

Ilmainen toimitus

EKOPHARMA & BTB13

Verkkokaupassamme -20 % alennus ja ilmainen lahjatuote yli 100 € ostokseen

Alennus koskee Ekopharma ja BTB13 -tuotteita.

  • Jokaisella 100€ ostoksella saat yhden lahjatuotteen.
  • Jos tilauksesi summa on 200 €, voit lunastaa 2 lahjatuotetta.
  • Jos tilauksesi summa on 300 €, voit lunastaa 3 lahjatuotetta, jne. 
  • Voit siis lunastaa useampia lahjatuotteita tekemällä isompia tilauksia.
  • Lahjatuotteet: BTB13 Pro-Age Firming Serum 15 ml (arvo 62 €), BTB13 Intense Hydration Serum 15  ml (arvo 49 €), Vadelma Berry Blush suihkugeeli 200 ml (arvo 14,90 €)
  • Lahjatuotteita on saatavailla rajoitetusti

 Voimassa 31.7.2024 asti

BTB13 kotihoitotuotteetEkopharma

Lokakuun tarjous

Kaikki tuotteet -20% ja ilmaiset toimituskulut

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.
EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.
Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.