Men BALANCE Shampoo 250 ml

Alkuperäinen hinta oli: 19,90 €.Nykyinen hinta on: 16,90 €. sis.alv.

Men Balance shampoo on virkistävä hiusten ja vartalon päivittäiseen pesuun.

Kuvaus

Sisältää syväpuhdistavaa valkosavea, tasapainottavaa pajunkuorta sekä ihoa ja hiuksia hoitavaa kuusenkerkkäuutetta. Hiuksista tulee elinvoimaiset ja hiuspohjan luonnollinen tasapaino palautuu. Shampoossa raikkaan miehinen tuoksu.

Käyttö:
Levitä kosteisiin hiuksiin, hiuspohjaan ja iholle. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Uuteen Men- linjaan kuuluvat myös Men Soft Partaöljy ja ihonhoitotuotteita puhdistamiseen sekä hoitamiseen. Rennon maskuliiniset ja raikkaat kuusenkerkkää sisältävät tuotteet takaavat hiuksille ja iholle puhtautta ja hyvinvointia.

Lisätiedot

Ominaisuudet

,

Ainesosaluettelo

Aqua, Sodium Coco-sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract (Puolukka/Lingonberry), Picea Abies Bud Extract (Kuusenkerkkä/Spruce), Sodium Pca, Glycerin, Caffeine, Sodium Cocoamphoacetate, Phenethyl Alcohol, Citrus Limon Fruit Oil (Sitruuna/Lemon), Parfum (Natural), Limonene, Linalool, Citric Acid

Tuotteen vaikuttavat aineet

Säilytys

24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.