Arctic Berry Oil 30 ml

Alkuperäinen hinta oli: 58,00 €.Nykyinen hinta on: 49,30 €. sis.alv.

Arktiset marjat saavat poikkeuksellisen voimansa Pohjolan yöttömän yön auringosta. Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

Kuvaus

Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja, jotka ovat oleellisia solun koko toiminnalle. Ne ehkäisevät ikääntymistä ja ihon kuivumista sekä parantavat pintaverenkiertoa ja solujen ravinnonsaantia. Omega-3-rasvahapot tekevät ihosta tasaisemman ja nuoremman. Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusreaktioita iholla. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:
Levitä marjaöljyä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Öljyä voi myös sekoittaa kasvovoiteen joukkoon.

Lisätiedot

Ominaisuudet

,

Ainesosaluettelo

Squalane, Decyl Cocoate, Ribes Nigrum Seed Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Parfum, Limonene, Linalool

Tuotteen vaikuttavat aineet

Säilytys

24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.