Ekokosmetologin hoidot

Ekopharma kasvohoidot tehdään Suomalaisilla marjaisilla tuotteilla. Hoidot räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Ekopharma tuotteissa on miedot, luonnolliset tuoksut ja ne sopivat erittäin herkälle iholle.

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. 

EkoPharma Nuoren Ihonpuhdistus 53€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta dekolteelle, kaulalle ja kasvoille, seerumi, naamio, hoitovoide.

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla, kosmetologi arvioi ihon tilanteen. Tuotteina käytetään joko puhdistavaa karpaloa, kosteuttavaa vadelmaa, rauhoittavaa mustaherukkaa tai kiinteyttävää tyrniä.

EkoPharma Marjaisa Kasvohoito 65€

Alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, hieronta (kasvot, kaula, decoltee, hartiat), tehoseerumi, yksilöllinen naamio, hoitovoide.

EkoPharma Kosteuttava ja Virkistävä Kasvohoito 70€

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle, sekä runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

EkoPharma Karpalo Clear Puhdistava Kasvohoito “Happohoito” 65€

BTB13 on Suomalainen patentoitu hoitosarja. BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia ihosoluja. BTB13-yhdisteen l-karnitiini ja orottihappo ovat aineita mitkä esiintyvät ihossa luonnostaan. Tuotteen raaka-aineet tulevat luonnosta mm. marjauutteet, mistä iho saa paljon vitamiineja ja antioksidantteja.

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistava mikroneulaus, naamio, hoitovoide.

BTB13 Ihonpuhdistus 65€

Ihoa kirkastava, puhdistava, heleyttävä kemiallinen kuorintahoito mikä tasoittaa ja kirkastaa ihoa.

Väsyneen ja samean ihon kirkastukseen.

Sopii hyvin ryppyjen ja juonteiden, epäpuhtaan ihon hoitoon.

BTB13 happohoito “tuhkimohoito” 89€

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen happo- tai entsyymikuorinta, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla, kasvohieronta.

BTB13 Syväkosteuttava Kasvohoito 75€

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen happo- tai entsyymikuorinta, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla, kasvohieronta.

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Hoito tehdään luonnon hiomilla basalttikivillä. Lämmitetyt kivet vapauttavat lämpöä joka leviää syvälle kudoksiin. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfaa, tehostaa aineenvaihduntaa, laukaisee stressiä ja lihasjännityksiä, syvärentouttaa niin kehon kuin mielen.

Kuumakivihieronnassa hierotaan sekä lämmitetyillä kivillä että käsillä. Öljynä käytetään lämmitettyä luomu hierontaöljyä.

Koko vartalon kuumakivihieronta 60 €