Ekokosmetologin hoidot

Mikroneulaus hoitomenetelmänä on tutkitusti tehokas keino hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä sekä hiuspohjan ongelmia. Hoitomenetelmässä viedään mikroneulauslaitteen avulla soluja aktivoivaa BTB13-yhdistettä syvälle dermiksen tasolle, missä karvatupet sijaitsevat. BTB13-yhdiste on patentoitu suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen hiuspohjassa.

BTB13 -menetelmä mahdollistaa soluja aktivoivan BTB13-yhdisteen vaikutuksen syvemmällä dermiksen tasolla sijaitsevissa karvatupissa vahvistaen ja aktivoiden karvan kasvua ja hyvää rakennetta. Hiuspohjan mikroneulaus sopii sekä hiustenlähdöstä, että hiusten ohentumisesta kärsiville naisille ja miehille.

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa ihoon muodostetaan mikrokanavia sähköisellä mikroneulauslaitteella. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä BTB13-yhdistettä juuri sinne, missä iho sitä hyödyntää. Lisäksi hoidossa syntyvä hallittu trauma käynnistää ihon paranemisprosessin, mikä aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua.

Hoitoon sisältyy hiuspohjan desinfiointi, AHA-kuorinta, mikroneulaus ja naamio. Hoitoon on hyvä tulla hiukset huolellisesti pestyinä, ilman muotoilutuotteita. Hoidon jälkeen hiuksia ei saa pestä, hiuspohjaan jätettävän naamion vuoksi. Naamion voi pestä pois seuraavana päivänä. 

Jotta saat parhaan tuloksen, suosittelemme hiuksillesi ja hiuspohjalle sopivimmat BTB13 kotihoitotuotteet. 

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistava mikroneulaus, naamio, hoitovoide.

BTB13 Ihonpuhdistus 65 €

Ihoa kirkastava, puhdistava, heleyttävä kemiallinen kuorintahoito mikä tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Väsyneen ja samean ihon kirkastukseen. Sopii hyvin ryppyjen ja juonteiden, epäpuhtaan ihon hoitoon.

BTB13 happohoito “tuhkimohoito” 89 €

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen happo- tai entsyymikuorinta, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla, kasvohieronta.

BTB13 kiinteyttävä ja heleyttävä kasvohoito 75 €

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen happo- tai entsyymikuorinta, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla, kasvohieronta.

BTB13 Syväkosteuttava Kasvohoito 75 €

Suomalainen patentoitu hoitosarja

BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia ihosoluja. BTB13-yhdisteen l-karnitiini ja orottihappo ovat aineita mitkä esiintyvät ihossa luonnostaan. Tuotteen raaka-aineet tulevat luonnosta mm. marjauutteet, mistä iho saa paljon vitamiineja ja antioksidantteja.

Suomalaisista marjauutteista ja marjojen siemenöljyistä

Ekopharman kasvohoidot tehdään suomalaisilla marjaisilla tuotteilla ja hoidot räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, Tuotteissa on miedot, luonnolliset tuoksut.

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. 

EkoPharma Nuoren Ihonpuhdistus 53€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta dekolteelle, kaulalle ja kasvoille, seerumi, naamio, hoitovoide.

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla, kosmetologi arvioi ihon tilanteen. Tuotteina käytetään joko puhdistavaa karpaloa, kosteuttavaa vadelmaa, rauhoittavaa mustaherukkaa tai kiinteyttävää tyrniä.

Ekopharma Marjaisa Kasvohoito 65 €

Alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, hieronta (kasvot, kaula, dekoltee, hartiat), tehoseerumi, yksilöllinen naamio, hoitovoide.

Ekopharma Kosteuttava ja Virkistävä Kasvohoito 70 €

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle, sekä runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Ekopharma Karpalo Clear Puhdistava Kasvohoito “Happohoito” 65 €

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Hoito tehdään luonnon hiomilla basalttikivillä. Lämmitetyt kivet vapauttavat lämpöä, joka leviää syvälle kudoksiin. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfaa, tehostaa aineenvaihduntaa, laukaisee stressiä ja lihasjännityksiä, syvärentouttaa niin kehon kuin mielen.

Kuumakivihieronnassa hierotaan sekä lämmitetyillä kivillä että käsillä. Öljynä käytetään lämmitettyä luomuhierontaöljyä.

Koko vartalon kuumakivihieronta 60 €

Muut hoidot