Natuk Hydra Boost kasvovoide 50 ml

18,90 

Natuk Hydra Boost kasvovoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Kosteuttava luomukoivunmahla ja luomuhamppuöljy pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Sisältää myös luomuhampun siemenistä valmistettua hamppuproteiinia, joka auttaa vähentämään ihon karheutta.

Kuvaus

Hydra Boost kosteuttava kasvovoide antaa iholle tehokasta kosteutusta ja sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen koostumus sisältää kosteuttavaa suomalaista luomukoivunmahlaa sekä ihoa pehmentävää ja ravitsevaa luomuhamppuöljyä. Luomuhampun siemenistä saatu hamppuproteiini kosteuttaa ja auttaa vähentämään ihon karheutta. Kosteusvoide sopii täydellisesti päivä- ja yökäyttöön.

Kasvovoide on 100 %:sti vegaaninen, ja se sisältää Suomen luonnosta peräisin olevia luomulaatuisia tarkoin valikoituja tehoaineita.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa, Helsingissä.

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin seerumin jälkeen.

Ainesosaluettelo

Aqua, Betula Pendula Sap, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Heptyl Undecylenate, Glycerin, Squalane, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Betaine, Cetearyl Olivate, Hydrolyzed Hemp Seed Protein, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid.

Koostumus 100 % vegaaninen