Natuk Hydra Boost kasvoseerumi 30 ml

23,90  sis.alv.

Natuk Hydra Boost kasvoseerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää kosteuttavaa luomukoivunmahlaa ja hoitavaa kanervauutetta, sekä antioksidanttista ruusujuuren kasvikantasolu-uutetta, joka auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.

Kuvaus

Hydra Boost kasvoseerumi antaa iholle intensiivistä kosteutusta. Seerumin sisältämät luomukoivunmahla ja kanervauute hoitavat ja kosteuttavat ihoa sekä antioksidanttinen ruusujuuren kasvikantasolu-uute suojaa ja vahvistaa ihoa. Syväkosteuttava tehohoito jättää ihon miellyttävän pehmeäksi ja sileän tuntuiseksi. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää aamuin illoin.

Seerumi on 100 %:sti vegaaninen, ja se sisältää Suomen luonnosta peräisin olevia luomulaatuisia ja villinä kasvaneita kukkauutteita sekä muita tarkoin valikoituja tehoaineita.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa, Helsingissä.

Käyttö:
Levitä aamuin illoin puhtaille kasvoille ja dekolteelle hoitovesisuihkeen jälkeen.

Ainesosaluettelo

Betula Pendula Sap, Glycerin, Calluna Vulgaris Flower Extract, Rhodiola Rosea Callus Extract, Squalane, Aqua, Sorbitol, Tocopherol, Xanthan Gum, Lysolecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Silica, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum.

Koostumus 100 % vegaaninen