Natuk Hydra Boost hoitovesisuihke 200 ml

16,90  sis.alv.

Natuk Hydra Boost hoitovesisuihke kosteuttaa ihoa ja tukee ihon uusiutumista. Sisältää suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa ja antioksidanttista mesiangervouutetta. PHA-happo tukee ihon uusiutumista ja sitoo kosteutta, lopputuloksena kosteutettu ja kuulas iho.

Kuvaus

Hydra Boost kosteuttava hoitovesisuihke tukee ihon uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Hoitovesi valmistelee ihon seuraaville tuotteille sekä täydentää niiden imeytymistä ja tehoa. Tehokkaasti kosteuttava koostumus sisältää suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa ja antioksidanttista mesiangervouutetta. Ihon uusiutumista tukeva PHA-happo sitoo kosteutta ihoon. Lopputuloksena täydellisen kosteutettu ja kuulas iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitovesi on 100 %:sti vegaaninen, ja se sisältää Suomen luonnosta peräisin olevia luomulaatuisia ja villinä kasvaneita kukkauutteita sekä muita tarkoin valikoituja tehoaineita.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa, Helsingissä.

Käyttö:
Suihkuta iholle puhdistuksen jälkeen ennen muita hoitotuotteita aamuin illoin. Käytä päivän mittaan tarvittaessa.

Ainesosaluettelo

Aqua, Betula Pendula Sap, Gluconolactone, Xylitol, Glycerin, Propanediol, Filipendula Ulmaria Extract, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum, Sodium Hydroxide.

Koostumus 100 % vegaaninen