BTB13 Nourishing Hair & Scalp Oil 100 ml

19,90 

Hiuksia ja hiuspohjaa ravitseva hiusöljy.

Kuvaus

Hiuksia ja hiuspohjaa ravitseva hiusöljy on täynnä suojaavia antioksidantteja ja vitamiineja kasviöljyistä. Ruusunmarjaöljy ja mustaherukan siemenöljy rauhoittavat ja hoitavat ärsyyntynyttä ja reaktiivista hiuspohjaa. Kahviöljy ja granaattiomenan siemenöljy ovat tehokkaita antioksidantteja ja viinirypäleöljy kosteuttaa hiuksia ja kuivaa hiuspohjaa. Ravitseva hiusöljy tuo hyviä omega-rasvahappoja ja luonnollisia vitamiineja hiuspohjaan ja karvatuppea ravitsevaan talirauhaseen edesauttaen sen toimintaa, hiusten kasvua sekä hiuspohjan ihon kuntoa. Talirauhasen tehtävänä on myös ylläpitää luonnollista kosteutta hiuspohjassa. Hiuksissa öljyhoito palauttaa mmm. käsittelyiden tai kuumuuden vaurioittaman hiuksen vahvan terveen rakenteen. Tehokas öljyhoito hiuksille palauttaa hiusten terveen kiillon, kimmoisuuden ja vahvuuden.

Lisätiedot

Ominaisuudet

,

Ainesosaluettelo

Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coffea Arabica Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Phenethyl Alcohol, Limonene

Säilytys

24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Käyttö

Levitä hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Pese pois huolellisesti BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoolla tai BTB13 Soothing Scalp Shampoolla. Lämpö tehostaa vaikutusta. Viimeistele BTB13 Hair Growth Serum -hoitoseerumilla tai BTB13 Scalp Relief Serum -hoitoseerumilla.