Jäsenkorjaus

Mitä perinteinen jäsenkorjaus on?

Perinteinen Jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva tehokas hoitomuoto. Se on mobilisaatiohoito, joka kattaa koko tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien alueen. Jäsenkorjaus perustuu kehon epätasapainon huomioimiseen. Hoidossa korjataan käsiottein nikamien, nivelien asentoja ja toimintavirheitä. Se on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä elintoimintojen palauttamiseksi normaaliin tilaansa asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Kehon omalla puolustuksella eli kivulla ei ole enää tarvetta. Perusperiaatteita ovat verenkierron, kudosnestekierron ja hermotoiminnan vapauttaminen.

"Huippupaikka, jäsenkorjaus viimeisen päälle!"

HINNASTO

Jäsenkorjaus 1h

50 €
Akuutti

Jäsenkorjaus

70 €
1,5 h - 2 h

Hieronta

40 €
45 min.

Hieronta

50 €
60 min.

Ajanvaraus

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidossa pyritään hoitamaan aina kokonaisvaltaisesti. Hoidon alussa pyritään selvittämään vaivan synnyttäjä. Käsittely ei ole voimakasta. Hoidossa edetään pehmeästi ja hitaasti asiakkaan kudoksia kunnioittaen. Jäsenkorjaus perustuu vahvaan kädentaitoon ja anatomian tietämyksen siirtämistä käytäntöön. Jäsenkorjauksessa nilkan ja jalkaterän alueella vammat ja pitkällä ajalla syntyneet asentovirheet ovat suurimpia selän- ja ylävartalossa olevien kiputilojen aiheuttajia. Hoidolla poistetaan luiden ja nikamien mahdolliset virheasennot, avataan side- ja lihaskudokset, jänteet ja jännetupet veren- ja kudosnestekierron sekä hermotoiminnan vapauttamiseksi.

Ennen hoitoa asiakkaan tausta kartoitetaan hyvin tarkasti: mitä lääkityksiä hän käyttää, onko loukkaantumisia ja mahdollisia sairauksia.
Sen jälkeen katsotaan, onko keho tasapainossa ja löytyykö virheasentoja.

Hieronta-ja jäsenkorjausaikoja saa taas tammikuusta eteenpäin hierojan sairausloman vuoksi.

Kaikkien joulukuussa vanhenevien lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan tammikuun 2024 loppuun.