Hiushoidot

Energialeikkaus on rentouttava hiustenleikkaus missä asiakas saa kehoa ja mieltä rauhoittavaa hoitoa sekä hiustenleikkauksen ilman ohennussaksia tai fööninkäyttöä. Leikkauksen alle tehdään päänhieronta ja leikkaus suoritetaan ilman peiliä. Energialeikkauksessa syvennytään hiusten olemukseen kasvusuuntia, pyörteitä ja laskeutuvuutta kunnioittaen. Leikkauksessa yhdistetään kehälinjat harmonisesti toisiinsa sekä aktivoidaan aineenvaihduntaa runsaalla kampaamisella.

Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä ja toisilla jopa taipuisimmilta. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Kesto: 1 tunti 30 min

Hinta: 70 euroa

Intialainen päähieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä ja kasvojen heijastealueita.

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren- ja lymfankiertoa, elvyyttää solujen hapensaantia sekä poistaa fyysisiä- ja tunnetukoksia.
Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus.

Intilainen päähieronta lisää verenkiertoa käsivarsien hartioiden, niskan ja pään seudulla sekä poistaa kuona-aineita.
Lisääntynyt hiuspohjan verenkierto vaikuttaa vahvasti hiusten hyvinvointiin; se parantaa hiustupen ravinnonsaantia ja elävöittää hiusta. 

Perinteiseen intialaiseen päähierontaan kuuluu myös luonnonmukaisten öljyjen käyttö.

Intialainen päähieronta
Lyhyet hiukset 55 € | Puolipitkät hiukset 65 € | Pitkät hiukset 70 €

Merilevä kosteuttaa ja hoitaa kuivaa kemiallisten käsittelyjen rasittamaa hiusta, kirkastaa hiusten väriä ja tekee hiuksista syväpuhtaat, pehmeät, kiiltävät je eloisat. Merilevä sisältää paljon jodia ja myös muita hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahapoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa ja hivenaineita.

Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia sekä epäpuhtauksia, joita sinne on kerääntynyt kosmetiikasta ja jopa ilmasta. 

Merilevähoidon kosteuttavan ominaisuuden vuoksi se sopii erityisesti kuivemmalle ja luonnonkiharalle hiukselle sekä hilseilevälle kuivalle päänahalle. 

Merilevähoito on myös kehon puhdistushoito. Sitä käytetään esim. antibiootti ja muiden lääkekuurien jälkeen, sekä puhdistamaan kehoa raskasmetallijäänteistä. Hoito sopii myös amalgaamisaneerauksen yhteydessä tehtäväksi hoidoksi. Merilevän sisältämä jodi aktivoi kilpirauhasen kautta aineenvaihduntaa koko kehossa. 

Merilevähoito
lyhyet hiukset 55 € | puolipitkät hiukset 65 € | pitkät hiukset 70 €

Savi on tuhansia vuosia ollut tunnettu puhdistavilta ja antiseptisilta ominaisuuksiltaan. Tunnetusti savi on myös erittäin mineraali- ja kivennäisainerikas, joten sillä on hiusten kasvua stimuloiva vaikutus.

Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on antiseptinen, se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä ja mahdollisesti haavaista hiuspohjaa ja poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä sekä muita epäpuhtauksia.

Savihoito edistää hiusten kasvua koska se kuorii kevyesti päänahkaa ja puhdistaa tehokkaasti hiuksen kraaterin. Savi sopii erinomaisesti myös psoriaatikolle.

Savihoidon jälkeen hiukset pysyvät puhtaina ja kiiltävinä huomattavasti paremmin.

Savihoito
Lyhyet hiukset 45 € | Puolipitkät hiukset 55 € | Pitkät hiukset 60 €