Hiushoidot

Energialeikkaus on rentouttava hiustenleikkaus missä asiakas saa kehoa ja mieltä rauhoittavaa hoitoa sekä hiustenleikkauksen ilman ohennussaksia tai fööninkäyttöä. Leikkauksen alle tehdään päänhieronta ja leikkaus suoritetaan ilman peiliä. Energialeikkauksessa syvennytään hiusten olemukseen kasvusuuntia, pyörteitä ja laskeutuvuutta kunnioittaen. Leikkauksessa yhdistetään kehälinjat harmonisesti toisiinsa sekä aktivoidaan aineenvaihduntaa runsaalla kampaamisella.

Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä ja toisilla jopa taipuisimmilta. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Kesto: 1 tunti 30 min
Hinta: 75 euroa

Intialainen päähieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä ja kasvojen heijastealueita.

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren- ja lymfankiertoa, elvyyttää solujen hapensaantia sekä poistaa fyysisiä- ja tunnetukoksia.
Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus.

Intilainen päähieronta lisää verenkiertoa käsivarsien hartioiden, niskan ja pään seudulla sekä poistaa kuona-aineita.
Lisääntynyt hiuspohjan verenkierto vaikuttaa vahvasti hiusten hyvinvointiin; se parantaa hiustupen ravinnonsaantia ja elävöittää hiusta. 

Perinteiseen intialaiseen päähierontaan kuuluu myös luonnonmukaisten öljyjen käyttö.

Intialainen päähieronta 60 €

Merilevähoito  on tehokas puhdistushoito, joka poistaa hiuksista epäpuhtauksia ja metalleja (metallit illmenevät hiuksissa esimerkiksi vihertävinä sävyinä). Puhdistavan vaikutuksensa lisäksi karrageeni on voimakkaasti kosteuttava. Erinomainen vaihtoehto puhdistushoidoksi, jos hiukset ovat kuivat, käsitellyt tai mahdollisesti luonnonkiharat. Hoidon jälkeen hiukset ovat puhtaat, kirkkaammat ja pehmeät. Hoidon voi tehdä jopa kuukausittain.

Karrageenihoito 65€

Savi on tuhansia vuosia ollut tunnettu puhdistavilta ja antiseptisilta ominaisuuksiltaan. Tunnetusti savi on myös erittäin mineraali- ja kivennäisainerikas, joten sillä on hiusten kasvua stimuloiva vaikutus.

Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on antiseptinen, se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä ja mahdollisesti haavaista hiuspohjaa ja poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä sekä muita epäpuhtauksia.

Savihoito edistää hiusten kasvua koska se kuorii kevyesti päänahkaa ja puhdistaa tehokkaasti hiuksen kraaterin. Savi sopii erinomaisesti myös psoriaatikolle.

Savihoidon jälkeen hiukset pysyvät puhtaina ja kiiltävinä huomattavasti paremmin.

Savihoito 65 €

Anna hiuksillesi ja päänahallesi hemmotteluhetki vahvistavalla ja elvyttävällä yrttihoidolla. Ekopharman luonnollisista raaka-aineista koostuvat yrttisekoitukset tekevät hiuksistasi kiiltävät ja elinvoimaiset.

Yrittihoidot perustuvat luonnollisiin ainesosiin ja tieteellisesti kehitettyihin kaavoihin, jotka on suunniteltu vahvistamaan hiuksia juurista latvoihin.
Yrttihoito räätälöidään juuri sinun hiustesi ja päänahkasi tarpeisiin, jotta saamme parhaan mahdollisen tuloksen-

Luhyet hiukset 60 €
Puolipitkät hiukset 65 €
Pitkät hiukset 70 €