EKOPARTURI-KAMPAAMO

Kampaamossamme värjäämme ainoastaan 100% kasviväreillä, sekä hoidamme hiuksia vain luonnonmukaisilla aineilla – sinua ja ympäristöä kunnioittaen. Ekologisuus näkyy kaikessa toiminnassamme; liikkeessämme on kierrätyssisustus, kierrätämme ja korjaamme, emme käytä muovipusseja tai haitallisia siivousaineita. Tuotteemme ja raaka-aineet valikoituvat arvojemme mukaisesti.

Kaikki kasvivärjäyksestä

Mitä kasvivärit ovat?

Hiusten kasvivärjäyksessä käytetään usein kolmea pääraaka-ainetta:
cassiaa, indigoa ja hennaa.

Cassiaa käytetään vaaleissa väreissä tai kun halutaan vain hoitoa ja kiiltoa. Indigoa silloin kun luodaan tummempia värejä ja Hennalla saa näyttäviä punaisia.

Lisäksi värisekoituksissa voidaan käyttää erilaisia yrttejä ja kasveja kuten: punajuurta, mustikkaa ja nokkosta.

Mitä kasvivärit ovat?

Toisin kuin synteettiset kestovärit kasviväri kiinnittyy vain hiuksen uloimpiin kerroksiin.

Tämän ansiosta väri jää vivahteikkaaksi ja hiuksen luonnolliset tummuuserot jäävät näkyviin. Koska kasviväri ei läpi värjää hiusta, sen aiheuttama juurikasvu on synteettistä lempeämpi.

Monet asiakkaat kokevat voivansa pidentää värjäysväliä moniin kuukausiin, kun synteettistä väriä on saanut käydä lisäämässä kuukausittain. Kasviväri silti kestää hyvin. Se kyllä haalistuu, muttei jätä ”kulahtanutta” jälkeä vaan muuttuu pehmeästi haaleammaksi ja loistava kiilto säilyy loppuun asti.

Voiko ketä tahansa kasvivärjätä?

Kyllä! Kasviväriä voidaan käyttää harmaantuneisiin, vaalennettuihin, hentoihin tai paksuihin hiuksiin. Se on turvallista raskauden aikana ja sopii monille herkistyneille ja allergisoituneille.

Vaikka synteettinen värjäys ei ole suositeltua alle 16-vuotiaille, on kasvivärjäys turvallinen tapa kokeilla ensimmäisiä sävytyksiä hiuksiin.

Kasviväreillä ei kuitenkaan saada useiden asteiden eroja eikä voimakkaan kylmiä sävyjä. Jos olet epävarma, sopiiko kasviväri sinulle, ota yhteys liikkeeseemme ja autamme sinua mielellämme katsomaan mitä voimme hiustesi hyväksi tehdä.

Mitä minun olisi hyvä huomioida ennen kuin siirryn kasviväriin?

Kasviväri tarttuu parhaiten luonnontilassa olevaan hiukseen. Parhaan tuloksen saatkin, kun siirryt hyvissä ajoin luonnonkosmetiikkaan hiustuotteissasi. Voit myös nopeuttaa hiustesi puhdistumisprosessia tekemällä savipuhdistuksia.

Miksi valitsisin kasvivärin?

💚 Ekokampaajasi Jolanda

Ekokampaajien ekologiset ja eettiset periaatteet

Työskentely ilman turhia kemikaaleja minimoiden vesistöjen ja luonnon kuormitus. Noudatetaan kestävän kehityksen mukaisia periaatteita. Suositaan kierrätystä ja uusiokäyttöä sekä kulutusta kestäviä ja pestäviä materiaaleja. Ylläpidetään hyvää raaka-ainetuntemusta ja ymmärrystä käytettyjen aineiden vaikutuksesta luontoon ja ihmiseen.